• Vodskov Skole

Anette Dollerup Krøjberg den 07-06-2016
    Vagtordning i Aalborg Kommunes Tandpleje – Sommer 2016

• Anette Dollerup Krøjberg den 29-06-2016
    Vodskov Skole ønsker god sommerferie til alle.
    Anette Dollerup Krøjberg den 23-05-2016
    Støt dit barn til mere motion, det er en gave for livet.
    Get Moving er Sundhedsstyrelsens kampagne, der handler om børn og bevægelse.

Sundhedsstyrelsens budskab er, at vi har alle godt af at bevæge os, og særlig vigtigt er det for børn, og der er masser af gode grunde.
    Børn - der er fysisk aktive har større selvtillid og højere stresstærskel end fysisk inaktive børn.
    Børn der bruger mere tid på fysisk aktivitet end gennemsnittet, klarer sig godt i de boglige fag.
    Fysisk aktivitet i barndommen er afgørende for knoglesundheden som voksen.
    Børn, der er fysisk aktive, har en lavere forekomst af faktorer, der øger risikoen for hjertekarsygdom senere i livet.

Tjek Get Moving ud på hjemmesiden www.getmoving.dk her finder du masser af inspiration til leg og bevægelse.
    Se også Aalborg Kommunes hjemmeside: sundhedscenter.aalborg.dk/livsstil/kampagner#Getmoving