• Vodskov Skole

Mellemtrin

Udskoling

Kim Malthe Skinbjerg den 03-07-2015
    God sommer til alle forældre!
    Hermed ønskes alle forældre på Vodskov Skole en god sommer! Jeg håber, at I alle - sammen med jeres børn - må få en dejlig ferie og nyde de kommende uger.

Der er sket meget nyt på Vodskov Skole efter det første skoleår med den nye skolereform. Og vi er heldigvis kommet godt i mål, synes vi.

Inden længe tager vi så fat på skoleåret 2015-2016. De fleste af jer har formentlig allerede modtaget informationer fra lærerne om skemaer osv. I den forbindelse vil jeg nævne, at vi i ledelsen vil deltage på alle efterårets forældremøder for at give en kort status, men også med henblik på at orientere om de ændringer, der vil være i skoledagen i forhold til indeværende skoleår.

Vi glæder os til at se jer alle igen!

Rigtig god ferie!

Kim Malthe Skinbjerg
    skoleleder
  • Pernille Kronborg den 18-06-2015
    Foreningen Charity ønsker at uddele kvalitets skoletasker til udsatte familier i Aalborg kommune. – Ganske gratis - læs vedhæftede
    Dorthe Aabjerg Munk den 06-01-2015
    ÅRETS ORD 2015
    Sidste år var årets ord MOBILEPAY, hvad skal årets ord 2015 være?
    På PLC vil vi samle på ord, og ved årets slutning kårer vi ÅRETS ORD.
    Hver uge vælger vi UGENS ORD, og vi vil meget gerne have dine forslag. Hvilke ord er mest brugt, nye, fremmede, mærkelige, oppe i tiden...? Det kan være ord fra den store verden og fra medierne, men må også meget gerne være ord, der er meget brugt blandt elever og personale på Vodskov Skole.
    Kom forbi PLC med forlag til ugens ord. Alle ord deltager i konkurrencen om at blive ÅRETS ORD 2015 PÅ VODSKO SKOLE.
    Uge 2´s ord: chrysanthemumsbombe