• Vodskov Skole

Udskoling

Kim Malthe Skinbjerg den 12-08-2015
    Vedr. telefonhenvendelser til skolen
    Så er vi kommet godt igang her på skolen. Det er dejligt at se så mange glade og friske børn klar til endnu et skoleår.

Skolens sekretariat er mandskabsmæssigt desværre noget underbemandet her i skoleopstarten. Vi har pt. en ledig stilling opslået, og vores anden sekretær er delvist sygemeldt. Derfor er det ikke sikkert, at vi kan betjene eventuelle telefonhenvendelser fra jer helt så hurtigt, som vi gerne vil. I visse tilfælde kan det måske også være en god ide, at sende en besked direkte i Intra til den person, som man gerne vil i forbindelse med.

Vi håber på jeres forståelse, og regner med, at skolens sekretariat igen er fuldt bemandet allersenest den 1. oktober.
    Dorthe Aabjerg Munk den 11-08-2015
    Skolebøger skal bindes ind
    I forbindelse med skolestart har eleverne fået udleveret skolebøger. Disse er lånt i elevens navn, og den enkelte hæfter selv for materialerne. Bøgerne skal bindes ind, og der skal sættes mærkat på med navn, klasse og fag. Vi vil gerne passe godt på vores materialer, og indbinding forlænger bøgernes levetid. Mærke med navn er med til at sikre, at bøgerne bliver hos den ejermand, de er "bippet ind" af.

Få allerede nu bundet bøgerne ind. Deadline er d. 20 august. Er der elever, som efter denne dato endnu ikke har fået bøgerne bundet ind, vil der være mulighed for at få bogpapir på PLC.

Vær også opmærksom på, at nogle bøger udleveres senere på skoleåret. Disse skal naturligvis også bindes ind.

Vh. PLC
    Dorthe Aabjerg Munk den 06-01-2015
    ÅRETS ORD 2015
    Sidste år var årets ord MOBILEPAY, hvad skal årets ord 2015 være?
    På PLC vil vi samle på ord, og ved årets slutning kårer vi ÅRETS ORD.
    Hver uge vælger vi UGENS ORD, og vi vil meget gerne have dine forslag. Hvilke ord er mest brugt, nye, fremmede, mærkelige, oppe i tiden...? Det kan være ord fra den store verden og fra medierne, men må også meget gerne være ord, der er meget brugt blandt elever og personale på Vodskov Skole.
    Kom forbi PLC med forlag til ugens ord. Alle ord deltager i konkurrencen om at blive ÅRETS ORD 2015 PÅ VODSKO SKOLE.
    Uge 2´s ord: chrysanthemumsbombe