• Vodskov Skole

Udskoling

Kontaktklasserne

• Poul Bøgelund Andersen den 27-08-2016
    Så er det atter tid at gennemse Ung Aalborgs nye katalog for efteråret.
    Anette Dollerup Krøjberg den 05-08-2016
    Skolebestyrelsen har i løbet af foråret 2016 afsluttet et større arbejde med at udforme principper for skolens virksomhed. Udarbejdelse af principper er en vigtig del af skolebestyrelsens arbejdsområde.

Der er blevet ryddet op i skolebestyrelsens tidligere principper og nye principper er kommet til. Alle principperne kan ses her.
    Anette Dollerup Krøjberg den 23-05-2016
    Støt dit barn til mere motion, det er en gave for livet.
    Get Moving er Sundhedsstyrelsens kampagne, der handler om børn og bevægelse.

Sundhedsstyrelsens budskab er, at vi har alle godt af at bevæge os, og særlig vigtigt er det for børn, og der er masser af gode grunde.
    Børn - der er fysisk aktive har større selvtillid og højere stresstærskel end fysisk inaktive børn.
    Børn der bruger mere tid på fysisk aktivitet end gennemsnittet, klarer sig godt i de boglige fag.
    Fysisk aktivitet i barndommen er afgørende for knoglesundheden som voksen.
    Børn, der er fysisk aktive, har en lavere forekomst af faktorer, der øger risikoen for hjertekarsygdom senere i livet.

Tjek Get Moving ud på hjemmesiden www.getmoving.dk her finder du masser af inspiration til leg og bevægelse.
    Se også Aalborg Kommunes hjemmeside: sundhedscenter.aalborg.dk/livsstil/kampagner#Getmoving